SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Veronica Martinu pove, kaj vse je storila Virginia. Ko jo vpraša, kako bo vse to dokazala, mu Veronica pojasni, da bo pridobila vse dokaze proti sestrični, od njega pa pričakuje zaupanje. Manuel umori Remigia. Zaradi napake v postopku Aarona izpustijo iz zapora in Veronica je zaskrbljena zaradi mame.

60% Complete (warning)

Mladi upornik se zaljubi v kriminalko, zato se odloči, da ji bo pomagal pobegniti iz zapora. Vendar stvari ne gredo po načrtih, saj tekom bega fant ubije paznika in ugrabi zaporniški kombi. Moserju in Rexu uspe izslediti in ujeti pobeglo zapornico. A obsedeni mladenič ugrabi drugo osebo in jih tako skuša izsiliti, da izpustijo njegovo simpatijo. Moser in njegova ekipa bodo morali hitro ukrepati, preden stvari uidejo izpod kontrole.

60% Complete (warning)

Ida je danska frizerka, ki je pravkar končala zdravljenje s kemoterapijo in svojega moža v postelji zalotila z njegovo mlado kolegico. Philip je ovdoveli angleški poslovnež, ki je zaradi poslovnih obveznosti prisiljen živeti na Danskem. Ko se odpravi na poroko svojega sina Patricka v Italijo, na parkirišču po nesrečnem naključju sreča Ido, za katero se izkaže, da je mama Patrickove neveste. Nesamozavestna Ida in vedno čemerni Philip na videz nimata ničesar skupnega, razen tega, da oba menita, da njuna otroka nista za skupaj. Kljub temu pa se presenetljivo zbližata.

60% Complete (warning)

Lindsayjina poroka je čedalje bliže, vse pa se spremeni, ko postane Harrison žrtev ljubosumnega bivšega moža, ki ga je zamenjal za ženinega novega ljubimca. Ko jo Harrison prosi za pomoč in se Tru znajde v preteklosti, pa njene poskuse, da bi ga rešila, vedno znova pokvari Jack. Nenavadni dogodki pripeljejo do presenetljive skrivnosti in tragedije.

60% Complete (warning)

Rango je kuščar, ki je vse svoje življenje živel v varnem zavetju terarija in si domišljal, da je igralec. Ko zaradi nesrečnega dogodka v avtu njegovo zastekljeno domovanje trešči na trdna tla, pa se Rango znajde sredi nevarne puščave, daleč stran od varnega zavetja. Ko mu uspe priti do mesteca Prah, kjer je Divji zahod še kako živ, hitro pritegne pozornost tamkajšnjih prebivalcev in po zaslugi svoje srčne in poštene narave kmalu nastopi položaj šerifa. Bo pošteni in nerodni kameleon med okrutnimi kavboji lahko vzpostavil red in mir in pomagal prebivalcem priti do izginule vode?

60% Complete (warning)