SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Mlada ženska se nekega jutra zbudi in odkrije, da je bil njen partner tekom noči zaboden, ona pa se ničesar ne spominja. Kako je to možno? Moser in njegova ekipa iz oddelka za umore kmalu odkrijejo, da je bila hipnotizirana, zato se sploh ni zavedala, kaj se dogaja. Sedaj morajo preiskovalci poiskati sledi in dokaze, da bi odkrili, kdo je hipnotiziral osumljenko in kaj je bil njegov razlog.

60% Complete (warning)

Zgodba pripoveduje o tesnem prijateljstvu dveh dečkov v senci rasizma v 60-ih letih 20.stoletja. Potem ko med sošolcema DJ-jem in Rodneyjem pride do pretepa, ju DJ-jev oče in Rodneyjeva babica kaznujeta tako, da morata dečka dva tedna preživeti v družbi drug drugega. Vendar se jima niti ne sanja, da bo v tem času med njima zraslo prijateljstvo, ki ju bo za vedno povezalo.

60% Complete (warning)

Bo, Dyson in Lauren skušajo najti magične čevlje. Kenzi, Trick in Hale medtem pripravijo božično zabavo, ki se je kasneje udeleži tudi Bo. Ko po Tamsininem poljubu Bo začne znova in znova podoživljati božično zabavo, se izkaže, da je v začarani krog ponavljanja enega in istega dogodka vpeta tudi Tamsin. Lauren in Dyson medtem razmišljata, kdaj naj Bo pokažeta starodavno leseno škatlo, ki je zanjo prispela po pošti, Hale pa skuša osvojiti Kenzi.

60% Complete (warning)

Dežela Chima je bila nekoč znana kot pravljična dežela, polna bujne narave in čudovitih živali, ki so bile druga drugi najboljše prijateljice. Toda tako kot se običajno zgodi, je tudi v Chimi harmonijo dežele porušil pohlep in želja po moči. Tam se namreč nahaja mogočni element chi, ki je vir življenja in obenem vir uničenja. Čeprav so dostop do chija dolga leta nadzorovali levi in v deželi skrbeli za red, mir in pravično razdelitev chija, pa so se krokodili temu uprli in zahtevali svoj delež. Od takrat naprej v Chimi ni nič tako, kot je bilo.

60% Complete (warning)