SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Dekle, ki je zjutraj vzelo vitaminsko tableto, se nenadoma zgrudi in umre. Kmalu za tem se pojavi nova žrtev, ki je prav tako zaužila tableto istega proizvajalca. Marc in njegova ekipa najprej sumijo, da gre za izsiljevalca, ki želi odkupnino od izdelovalca tablet, vendar nato odkrijejo, da umora nista čisto naključna kot se je sprva zdelo. Na koncu bo Rex zopet junak dneva.

60% Complete (warning)

Tokrat Patrick in Lisbonova izvesta, da ne bosta več smela sodelovati pri preiskavi zločinca Red Johna, ki mu že več mesecev poskušata stopiti na prste. Namesto njiju bo preiskavo vodil kar Sam Bosco, Patrick in Lisbonova pa morata medtem rešiti umor ženske, ki naj bi svojemu delodajalcu ukradla milijon dolarjev.

60% Complete (warning)

Zgodba se odvija leta 1939, ko se predsednik Franklin Delano Roosevelt pripravlja na obisk angleškega kralja in kraljice na svojem domu v newyorškem Hyde Parku. Kraljevi par prihaja v ZDA po zavezništvo, saj je Velika Britanija tik pred vojno z Nemčijo. Obisk angleškega plemstva je še toliko bolj odmeven, ker še nikoli v zgodovini ni nobeden izmed britanskih voditeljev stopil na ameriška tla. Predsedniku Rooseveltu nepozaben obisk pomagajo organizirati njegova žena Eleanor, mati Sara in tajnica Missy, prav posebno vlogo pa ima tudi njegova soseda in zaupnica Daisy. Gre namreč za dogodek zgodovinskega pomena.

60% Complete (warning)

Dani, ki ne ve, da Troy Cutler že spletkari proti njej in jo želi čim prej spraviti iz nove službe, dobi novo pacientko. To je Cindy Luck, nekoč priljubljena otroška igralka, ki se zdaj, pri 24-letih, otepa težav z alkoholom in poskuša obenem rešiti svojo igralsko kariero. V želji, da bi spet postal Danijin pacient, namerava TK postati klient agencije V3. Toda še prej bo moral Connorju dokazati, da je vreden njihovega zaupanja.

60% Complete (warning)

Na železniški postaji v mestecu Chuggington je vedno živahno. To zelo hitro spozna tudi šest novih lokomotiv, ki naj bi na svojem prvem delovnem mestu spoznale svoje delo in se poučile še o drugih pomembnih stvareh v življenju. Ker je vseh šest lokomotiv mladih in neizkušenih, morajo spotoma na takšen ali drugačen način spoznati tudi različne življenjske vrednote in lastnosti, ki jim bodo pomagale lažje in bolje opravljati svoje delo. Tako se bodo v posameznih epizodah poučile o pomenu prijateljstva, iskrenosti, pazljivega poslušanja, vztrajnosti, potrpežljivosti in še marsikaj drugega.

60% Complete (warning)