SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Temperance se navduši nad košarko in voditeljskimi sposobnostmi Phila Jacksona, ki verjame v filozofijo skupinskega dela, zato se odloči pet svoji uslužbencev postaviti pred zahtevno nalogo: identificirati morajo ostanke, ki naj jih ne bi nihče mogel identificirati. Hitro se izkaže, da je identificiranje žrtve še najlažja naloga, ki jo ima ekipa pred seboj. Ker gre za žrtev terorističnih napadov 11. septembra, morajo zdaj še ugotoviti, ali je šlo za žrtev ali za terorista.

60% Complete (warning)

Sledi še drugi del filma. Čeprav je Jim s svojo posadko nameraval odpluti naravnost proti oddaljenemu otoku, kjer naj bi se nahajal legendarni zaklad, je imel skrivnostni enonogi kuhar John Silver drugačne namene. Jim se zato sredi morja znajde v velikih težavah, saj več ne ve, komu izmed svoje posadke lahko sploh še zaupa ter kje in kako se bo nadaljevala njegova pustolovščina.

60% Complete (warning)

Newyorški policijski detektiv John Shaft ima vsak dan polne roke dela s podkupljivimi policisti, preprodajalci mamil in drugimi zlikovci. Kot borec proti kriminalu se je prisiljen boriti tudi proti pravnemu sistemu, ki mu je malo mar za pravico, dokler je denar sveta vladar. Nekega dne razvajen študent Walter Wade ubije temnopoltega vrstnika. Shaft Walterja takoj aretira, a fant pobegne iz države. Ko se čez dve leti skrivaj vrne domov, ga Shaft ponovno privede v pripor. Tokrat se Walter zaradi posredovanja vplivnega očeta znajde na prostosti. Poln maščevanja hoče Shafta spraviti s sveta.

60% Complete (warning)

Page pripravlja zabavo za Emilyjin rojstni dan, obenem pa ji poskuša pomagati pri vpisu na kolidž. Na zabavi se Spencer in Aria poskušata soočiti z Jenno in Shano glede njunega pogovora v šoli, ki sta ga po naključju slišali. Ko Jenna skoraj utone, Spencer od Shane zahteva odgovore. Shana tako pove, da je Ali mrtva in da se Jenna boji CeCe Drake. Ashley s pomočjo duhovnika Teda izpustijo iz zapora, Ezra pa se pripravlja na bitko za skrbništvo.

60% Complete (warning)

60% Complete (warning)