SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Po smrti svojega moža se Kate s sinom Samom preseli nazaj v domače podeželsko mesto. Tam obudi razmerje s prijetnim šerifovim pomočnikom Tomom ter si službo najde pri zdravniku Marku Lucasu. Kate ne ve, da je njen delodajalec psihopat, ki svoje starejše paciente mori s pomočjo strupa. Ko ji eden od ostarelih pacientov zaupa svoje sume, se Kate odloči, da bo prišla zadevi do dna. Ko začne odkrivati Lucasove temačne skrivnosti, spozna, da zdravnik tudi njej streže po življenju.

60% Complete (warning)

Matt Sullivan je star malce čez dvajset in se spušča v romantične avanture, ki mu ne prinašajo zadovoljstva. Na koncu skoraj vedno konča s strtim srcem. Nekega dne najde zdravilo za svoje težave. Odloči se, da bo poskusil nemogoče ter 40 dni in noči zdržal brez seksa. Nobenega dotikanja, božanja, poljubljanja. Sprva mu prav dobro kaže, zaplete pa se, ker ravno sedaj spozna dekle svojih sanj. Ime ji je Erica in Matt se vanjo noro zaljubi. Med njegovimi kolegi hitro začnejo padati stave, kako dolgo bo zdržal. A Matt vseeno ni pripravljen prekršiti svoje zaobljube. Bo Erica pripravljena počakati 40 dni in 40 noči?

60% Complete (warning)

Charlie McKenzie je samska in ambiciozna lastnica pekarne. Njen varni svet se poruši, ko njeno pekarno odkupi pekarska veriga, ki jo vodi Edward Walcott. Ker se Charlie zaveda tradicionalnih družinskih vrednot, ki jih Walcott ceni, se pred njim izdaja za poročeno mamo. Ukana deluje in Walcott ji ponudi višjo plačo, boljše delovne pogoje in mladega asistenta. Potem pa želi spoznati še njenega moža, ki ga Charlie seveda nima.

60% Complete (warning)

Goren in Eamesova preiskujeta umor uspešnih poslovnežev Parkerja in Thomasa Gaffneyja, ki ju najdejo mrtva v pisarni spletnega podjetja Kizmate, ki je zaslovelo s svojo spletno ženitno posredovalnico. Podjetje Kizmate je tako uspešno zato, ker so uspeli promovirati ljubezensko romanco njunih ustanoviteljev Danielle in PJ-ja, toda Gaffneyjevi so Danielle obtožili, da jim je ukradla poslovno idejo. Žal tega ne morejo dokazati, zato se morata Goren in Eamesova pri preiskavi osredotočiti tudi na druge indice. Goren medtem konča z obvezno terapijo in se sooči s pomembno odločitvijo o svoji prihodnosti.

60% Complete (warning)

Spremljamo skupino najstnikov, ki se redno dobivajo v zapuščenem skladišču in pridno vadijo na svoje glasbene inštrumente. Toda njihova hrupna glasba gre sosedom pošteno na živce, zato se ti vedno znova domislijo novih trikov, s katerimi skušajo najstnike spraviti iz soseske. Toda glede na to, da se njihovi poskusi vedno izjalovijo, jim bo sploh kdaj uspelo v sosesko povrniti mir in tišino?

60% Complete (warning)