SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Ljubezenski film o malih ljudeh, v katerih tlijo velike strasti in sanje, se dogaja v Gornji Radgoni, kjer se mladi avtomehanik Djuro zaposli kot vajenec pri mojstru Gajašu. Njun odnos vajenec-mojster se kaj kmalu prelevi v iskreno prijateljstvo. Nekega dne pa v delavnico zanese zapeljivo Bronjo, ženo lokalnega kriminalca Lepca. Med njo in Djurom se hitro prebudijo čustva, a skrita ljubezen kmalu terja svoj davek.

60% Complete (warning)

Nekdo ubije naftnega mogotca Roberta Kinga, dobrega prijatelja agentke M. James Bond dobi nevarno nalogo, da mora paziti na Kingovo hčerko Elektro, ki je po očetu podedovala njegovo bogastvo in ji zdaj strežejo po življenju. Izkaže se, da je Elektrinega očeta ubil razvpit terorist Renard. Ta želi nadzirati dobavo nafte po svetu in je še posebej nevaren, ker nima česa izgubiti. Počasi umira zaradi krogle, ki se mu je zagozdila v glavi, in zaradi katere ne čuti bolečine. Elektro z njim veže tudi zgodba iz preteklosti. Ko je bila mlajša, jo je Renard ugrabil, vendar mu je pobegnila, še preden je njen oče plačal visoko odkupnino. Toda tokrat ne gre le za maščevanje in denar. Renard namerava ukrasti jedrsko bombo iz rok znanstvenikov, ki jih vodi lepa Christmas Jones.

60% Complete (warning)

Medtem ko so si živali privoščile zimsko spanje, so v bližini njihovega gozda ljudje zgradili novo stanovanjsko sosesko. Okoli gozdička je tako zrasla živa meja. Želvak Verne je nad odkritjem popolnoma osupel. Kje bodo živali zdaj dobile hrano? Rešitev za pereč problem ima rakun RJ, ki je pravkar prispel v gozd in ga ni strah človeške bližine. Nenazadnje se tam, kjer so ljudje, nahaja tudi hrana. Ljudje je v smeti vsak dan zmečejo toliko, da zadostuje za cel gozd! Pred živalicami je sedaj precej težka naloga, kajti za živo mejo nanje prežijo številne nevarnosti.

60% Complete (warning)

Naomi Halloran in Terrence Brooks sta bila nekoč uspešna poslovna partnerja, ki sta raznim državnim vladam po svetu prodajala različne varnostne naprave. Ko se je Naomi osamosvojila in Terrencea pustila na cedilu, temu ni preostalo drugega, kot da osnuje svoje podjetje in zaposli mladega računalniškega programerja Iana Mansfielda. Ko Iana nekdo umori ter Goren in Eamesova skušata razvozlati njegov umor, naletita na mrežo vladnih spletk, izdajstev in sprenevedanj, ki dajejo slutiti, da nihče, ki je vpleten v preiskavo, ni to, za kar se izdaja.

60% Complete (warning)

Dežela Chima je bila nekoč znana kot pravljična dežela, polna bujne narave in čudovitih živali, ki so bile druga drugi najboljše prijateljice. Toda tako kot se običajno zgodi, je tudi v Chimi harmonijo dežele porušil pohlep in želja po moči. Tam se namreč nahaja mogočni element chi, ki je vir življenja in obenem vir uničenja. Čeprav so dostop do chija dolga leta nadzorovali levi in v deželi skrbeli za red, mir in pravično razdelitev chija, pa so se krokodili temu uprli in zahtevali svoj delež. Od takrat naprej v Chimi ni nič tako, kot je bilo.

60% Complete (warning)