SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Komična drama govori o treh prijateljih iz otroštva, Fedru, Miletu in Zekirju, ki se še v svojih tridesetih preživljajo s priložnostnimi deli. Lotili so se že marsičesa, a nikoli jim ni nič uspelo. Ko enemu izmed njih umre teta, in po njej podeduje majhen poslovni prostor, se odločijo, da bodo poskusili s picerijo. Sprva se zdi tudi ta projekt obsojen na neuspeh, ker jim ob vseh nerazrešenih težavah, ki jih ima vsak od njih, ne gre zlahka od rok. V pravem trenutku se pojavi skrivnostna Milena, ki neobetavnim gostincem priskoči na pomoč. Skozi film spremljamo vzpone in padce glavnih protagonistov v osebnem življenju, pa tudi pri uresničevanju poslovne ideje.

60% Complete (warning)

Forenzični detektiv Alex Cross je kot vdovec z dvema najstniškima otrokoma zelo zaščitniški do svoje družine. Ko skrivnostno izgine njegova nečakinja Naomi, mora Alex uporabiti vse svoje detektivsko znanje, da bi jo našel. Toda izkaže se, da je Naomi po vsej verjetnosti osma žrtev serijskega morilca. Medtem neznani morilec napade mlado zdravnico Kate McTiernan. Ker žilavi Kate uspe pobegniti, lahko zdaj edina pripelje Alexa na pravo sled za storilcem.

60% Complete (warning)

Rudy Baylor je mladi odvetnik, ki se poveže z izkušenim Bruiserjem Stoneom, ki zastopa bolne oziroma poškodovane paciente v boju za zavarovalniški denar. Ko se Bruiser znajde v težavah, njegov podrejeni Deck Schifflet Baylorja povabi, da skupaj odpreta odvetniško pisarno in med drugim pomagata obupani mami Dot Black. Njenemu sinu Donnieju, ki boleha za levkemijo, zavarovalnica noce placati presaditve kostnega mozga, ki bi mu lahko rešila življenje. Pred Baylorjem je težka bitka, v kateri se sooci z vplivnim odvetnikom.

60% Complete (warning)

Angela iz Santa Feja vznemirjena pokliče Brennanovo. Njen fant Kirk je pogrešan že pet dni. Nazadnje so ga videli, ko se je odpravil na fotografiranje v puščavo, od koder pa se ni vrnil. Poleg tega so našli človeško lobanjo. Brennanova se loti preiskave in mora Angeli povedati žalostno novico. Lobanja je Kirkova, vse pa kaže, da je njegov umor povezan z drogo.

60% Complete (warning)

Bliža se konec šolskega leta in s tem težko pričakovani šolski ples, zato se Emma odloči, da bo letos vodila plesni odbor. Kot da to ni že dovolj stresno, za nameček izve, da se bo Byron, ki ga je hotela povabiti na ples, prireditve udeležil z Miriam. Tudi Cleo je razočarana, saj je Lewis preveč zaposlen z raznimi eksperimenti, da bi jo povabil na ples, zato se tja odpravi z Nateom.

60% Complete (warning)