SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Film se osredotoča na skupino srednješolcev, ki počasi spoznavajo svojo seksualno naravo. April, Michelle in Caroline so prijateljice, ki si tako kot vsa dekleta njihovih let želijo pozornosti fantov. April je pri tem zelo uspešna, zato se Michele odloči, da bo tudi ona nekoliko bolj izrazila svojo seksualnost. Caroline se medtem ne zaveda, da jo njen bivši fant, v katerega je še vedno popolnoma zatreskana, samo izkorišča.

60% Complete (warning)

Kyle in Evan sta prepričana, da je v nevarnosti, toda Riley jima zagotovi, da ima vse pod nadzorom. Riley pove Nikki in Georgiji za svoj načrt, s katerim namerava končati Gregovo izsiljevanje in spet pridobiti seznam svojih strank. Medtem ko je Selena zadolžena za vodenje Ruba, Riley prepričuje sodnika Overtona, naj odloži racijo proti Carlylovim tihotapskih operacijam. Shelby pove Evanu, da zaradi njenega napredovanja ne bosta več delala skupaj. Linette namerava zapustiti mesto.

60% Complete (warning)