SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Soledad skuša prepričati Ano Lucio, da Marcelo ni pravi za njo, kar mlado dekle zelo prizadene, saj ga ljubi z vsem srcem in čuti, da sta povezana. Ramiro je odločen, da bo odkril, kaj se je zgodilo z Ano Lucio in tako nadaljeval Marcelovo preiskavo. Medtem Evaristo uspe ugrabiti Santiaga. Ana Lucia naleti na skrivnostno škatlo, toda preden jo uspe odpreti, jo zaloti Soledad, ki ji jo iztrga iz rok.

60% Complete (warning)

Stephen se odloči malce pozabavati s svojimi novimi močmi, toda Jedikiah je odločen, da mu bo to preprečil. Potem ko se John in Russell vrneta s poti, John začuti nenavadno napetost v odnosu s Caro. Stephen skuša medtem sam poskrbeti za novoodkritega člana napredne vrste, a brez pomoči ne bo šlo. Obenem sprejme pomembno odločitev glede iskanja svojega izginulega očeta.

60% Complete (warning)

Mel Gibson se nam bo predstavil v vlogi testnega pilota Daniela McCormicka, ki živi nadvse srečno življenje. Zadovoljen je s službo, prijatelji in s svojo najdražjo Helen. Medtem ko zbira pogum za odločilni korak - poroko, se Helen hudo ponesreči. Življenje se mu naenkrat podre, s pomočjo prijatelja Harryja pa se vplete v strogo zaupen projekt, kjer ga zamrznejo. Po pomoti v tem stanju ostane več kot petdeset let. Ponovno se prebudi v življenje v letu 1992, osamljen in popolnoma zmeden v novem svetu. Spoprijatelji se s fantičem Natom, kmalu pa še z njegovo mamo.

60% Complete (warning)

Potem ko skupaj preživita noč, Dani in Nico povesta TK-ju, da so ga na kliniki hoteli zdraviti s posebnim sintetičnim rastnim hormonom IGF-1. TK žal Connorja ne more povezati z nezakonito substanco, za nameček pa Dani in Nico Connorja v njegovi pisarni zalotita z Nicovo bivšo ženo Alex. Abby Bruce medtem postane nova partnerka agencije V3. TK prepričuje Purnella, naj mu dovoli igrati proti Hawksom. Dani končno najde Hutcha, ki zdaj živi pod drugim imenom.

60% Complete (warning)

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

60% Complete (warning)