SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Sredi oceana se začne zgodba o ladji, ki je bila nepotopljiva. O katastrofi, ki je bila nepredstavljiva. O ljubezni, ki je bila neuničljiva. Razbitine nam pričajo o usodi, ki je za vedno združila dve duši. Nesmrtno se zaljubita lepa aristokratka Rose DeWitt Bukater ter revni umetnik Jack Dawson. Med njima se rodi iskrena ljubezen, ki je ne ogrozi niti drama, ko se Titanik zaleti v ledeno goro in se začne potapljati… Dramatična ljubezenska zgodba režiserja Jamesa Camerona je podrla vse rekorde gledanosti in bila nagrajena z enajstimi oskarji. Velik delež k uspehu filma je dodala tudi pesem 'My Heart Will Go On' v izvedbi Céline Dion.

60% Complete (warning)

Matt Sullivan je star malce čez dvajset in se spušča v romantične avanture, ki mu ne prinašajo zadovoljstva. Na koncu skoraj vedno konča s strtim srcem. Nekega dne najde zdravilo za svoje težave. Odloči se, da bo poskusil nemogoče ter 40 dni in noči zdržal brez seksa. Nobenega dotikanja, božanja, poljubljanja. Sprva mu prav dobro kaže, zaplete pa se, ker ravno sedaj spozna dekle svojih sanj. Ime ji je Erica in Matt se vanjo noro zaljubi. Med njegovimi kolegi hitro začnejo padati stave, kako dolgo bo zdržal. A Matt vseeno ni pripravljen prekršiti svoje zaobljube. Bo Erica pripravljena počakati 40 dni in 40 noči?

60% Complete (warning)

Preprost ribič sredi morja najde mladega polboga Perzeja in ga vzame pod svoje okrilje. Perzej ne ve za svoje božansko poreklo, dokler mu njegova varuhinja Io ne pove, da je Zevsov sin. Ko Zevsov brat, bog podzemlja Had, umori Perzejevo družino, se mladenič odloči maščevati bogovom in jim pokazati, da se jim lahko uspešno zoperstavijo tudi ljudje. Priložnost za to se pokaže, ko želi Had ugrabiti lepo princeso Andromedo in njen oče Perzeja prosi, naj jo zaščiti. Perzej se tako s svojo vojsko sooči s strašnimi silami teme, ki jih nad ljudi pošlje Had.

60% Complete (warning)

Rodrigo se zadnji trenutek odloči, da na otvoritvenem koncertu v svojem orkestru noče pianista Winslowa, s čimer spravi Glorio ob živce. Winslow se sooči z Rodrigom in mu pomaga dojeti, kaj si pravzaprav želi. Thomasova žena Claire prosi Glorio za pomoč, saj je prepričana, da je njen mož doživel živčni zlom. Medtem Hailey za Warrena priredi privatno lekcijo igranja na oboo, ko jo Lizzie šokira z novicami o njenem novem prijatelju.

60% Complete (warning)

Panda Po je strastni privrženec borilnih veščin, še posebej kung fuja, ki sanja o tem, da bo nekoč postal pravi mojster v tej veščini. Toda žal je nerodni Po obsojen na delo v družinski restavraciji in vse kaže, da bo pri tem tudi ostalo. Vse se spremeni, ko je Po nepričakovano izbran, da uresniči prerokbo, po kateri njegovi živalski vrsti grozi uničenje. Da bi lahko rešil vse pande na svetu, se mora Po pridružiti legendarnim petim mojstrom kung fuja in pod vodstvom mojstra Shifuja osvojiti borilno veščino. Nerodni Po pri treningu ne blesti preveč, toda ko jih nepričakovano preseneti prihod morilskega snežnega leoparda Tai Lunga, je Po edini, ki jih lahko reši pred smrtno nevarnostjo.

60% Complete (warning)