SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Christina poskuša pomagati moževemu najboljšemu prijatelju Davidu, ki ima raka. David je izgubil voljo do življenja in se je odločil, da bo storil samomor. Obenem poskuša Christina pomagati brezdomki, ki ima hudo bolnega dojenčka.

60% Complete (warning)

Medtem ko se želi Poppy maščevati svoji prijateljici, se Serena trudi pozabiti tragične dogodke iz preteklosti. Potem ko Serena izve, da je Poppy obiskala njenega moža, jo želi prijaviti njenemu nadzorniku za pogojni odpust. Poppy pa je odločena, da bo resnica prišla na dan in se zaupa svojemu novemu prijatelju Alu, ki ji obljubi pomoč.

60% Complete (warning)

Eve Parker je samozavestna in uspešna ženska, ki s svojim zaročencem Gregom načrtuje poroko. Vendar ga nekega večera po naključju ujame z drugo žensko in dojame, da jo je ves čas samo izkoriščal. Ko odpove poroko, jo prijatelji prepričajo naj si oddahne in odpotuje na Irsko, kamor sta z Gregom nameravala na medene tedne. Tam spozna postavnega domačina Seana, s katerim si na začetku nista najbolj naklonjena. A ne da se zanikati, da med njima obstaja privlačnost. Kmalu pa se na vratih prikaže Greg, ki je odločen, da bo ponovno osvojil Eve. Le za katerega se bo odločila?

60% Complete (warning)

Franklin in Bash tokrat zastopata poškodovano striptizeto, ki želi tožiti nasilnega lastnika kluba v katerem je bila zaposlena. Hkrati tudi pomagata, da se združijo eksotične plesalke v mestu. Potem ko bivša stranka ni zmožna plačati stroškov sodišča, se Jared domisli drugačnega nadomestila. V odvetniško pisarno se vrne nekdanji sodelavec Damien Karp.

60% Complete (warning)

Harold ima rojstni dan. Odloči se, da bo ponoči priredil še eno zabavo za svoje prijatelje. Hoče namreč dobiti še eno igračko letalo. Njegovi prijatelji pridejo, a noben mu ne podari igračke, pač pa svoje prijateljstvo. Harold spozna, da je to največ, kar lahko dobi in zato mirno utone v spanec.

60% Complete (warning)