SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Grozni Gašper spada med najbolj prepoznavne junake sodobne otroške literature. Večje žlehtnobe gotovo še niste srečali! O simpatičnem porednežu, ki vedno ušpiči vrsto vragolij, smo brali v knjigah, sedaj pa bomo spremljali še risano serijo. In čeprav se Gašper grozno obnaša, ga imamo vseeno radi.

60% Complete (warning)

Kljub temu, da je na ozemlju kolidža prepovedano igrati paintball, se Star-Burns in Todd soočita v parkirni garaži, ko ju nenadoma iz zasede napade skrivnostni strelec s srebrnimi metki. Kmalu se razve za skrivni turnir v paintballu z bogato denarno nagrado. Frankie prosi Jeffa, da izsledi organizatorje in prepreči turnir. Ali morda tudi sam namerava sodelovati na turnirju?

60% Complete (warning)

Film si bomo ogledali v dveh delih. Mladi Jim Hawkins, ki s svojo mamo živi v nič kaj prijetnem in na pol propadlem motelu, nekega dne spozna pirata Billyja Bonesa, ki mu pove zgodbo o zloglasnem kapitanu Flintu in skrivnostnem zemljevidu, ki kaže pot do oddaljenega otoka, kjer naj bi se nahajal čisto pravi zaklad. Ko Jim odkrije legendarni zemljevid, se odloči s prijateljem dr. Liveseyjem vkrcati na ladjo Hispaniola in se odpraviti nepozabni pustolovščini naproti.

60% Complete (warning)

Will je močno presenečen, ko izve, da bo Sue ena od članic žirije na državnem tekmovanju. Čeprav protestira pri ravnatelju, ima Figgins zvezane roke, saj ga Sue še vedno izsiljuje. Ko za to izvedo dijaki, so prepričani, da je zmaga nedosegljiva, toda Will jih skuša prepričati, naj ne obupajo. Finn in Rachel se spet zbližata, Emma pa pove Willu, da se dobiva s svojim zobozdravnikom Carlom.

60% Complete (warning)

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

60% Complete (warning)