SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Ko Danny, skromno živeči glasbenik, sreča Ariano, dekle iz bogate družine, je to ljubezen na prvi pogled. Njuna ljubezen Dannyja popolnoma navdihne, a Ariana ne bo mogla nikoli slišati pesmi, ki jih je za njo napisal, saj je gluha. Povrh vsega pa njuni ljubezni močno nasprotuje Arianina zaščitniška mati...

60% Complete (warning)

Babe je prisrčen pujsek, ki ostane sam na svetu. Tako osamljen pripujsa na farmo prijaznega kmeta Hoggetta. Tam spozna kup pernatih in dlakavih prijateljev, prijazna domača psica pa postane njegova druga mama. Tudi od ostalih prebivalcev kmetije dobi marsikateri poučen nauk. V nos gre le hišnemu mačku, ki Babeu natvezi, da ljudje pujse redijo samo zato, da jih lahko pojejo. S svojo prijaznostjo Babe kmalu dobi svoj prostor na kmetiji. S kmetom Hoggettom postaneta zaveznika in prijazen možakar bo iz Babea naredil pravega ovčarskega psa, pardon pujska.

60% Complete (warning)

Cathy Davis živi dvojno življenje. Po eni strani je predana mama in žena, po drugi neustrašna detektivka, a njen mož in najstniška otroka tega ne vedo. Tokrat mora Cathy raziskati sumljivo smrt bogatega poslovneža. Čeprav vse kaže na to, da se je utopil v morju, je Cathy prepričana, da ga je nekdo umoril. Zdaj mora samo še dokazati, da ima prav, zato jo čaka zapletena detektivska naloga in neverjetna teorija zarote.

60% Complete (warning)

Rodrigova edina slabost je goreča strast do njegove žene Ana Marie, zato Hailey zvleče s seboj na njen nastop in ji naroči, naj pazi, da ne bo naredil neumnosti. Medtem ko je Thomas na dopustu, se Cynthia druži z Betty in spozna, da uspešna glasbena kariera vodi do osamljenega življenja. Hailey pa ni navdušena nad prizorom v Alexovem stanovanju.

60% Complete (warning)

Osirotelo punčko Heidi pošljejo visoko v švicarske gore k njenemu čemernemu dedku, ki ga ni še nikoli prej srečala. Sprva se starec in navihana deklica ne ujameta ravno najbolje, vendar se počasi privadita eden na drugega. Dedek pouči Heidi o gorskem načinu življenja, o rastlinah, kako se dela sir ter skrbi za živali. Dekle z gora se spoprijatelji z dečkom Petrom, s katerim skupaj hodita na pašo, in kmalu dokaže, da ni od muh!

60% Complete (warning)