SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Pedro Fiorelli pove, da je Gianno našel na obrežju in je zelo šibka, vendar bo storil vse, da se bo njeno zdravstveno stanje izboljšalo. Pedro se ji opraviči, ker je sprva ni verjel glede sestrine bolezni. Kasneje pa Fidelu pove, da je zaljubljen v Fiorello. Pedro in Fiorella presenečena odkrijeta, da je Benito nov voznik gospe Eloise.

60% Complete (warning)

Grozni Gašper spada med najbolj prepoznavne junake sodobne otroške literature. Večje žlehtnobe gotovo še niste srečali! O simpatičnem porednežu, ki vedno ušpiči vrsto vragolij, smo brali v knjigah, sedaj pa bomo spremljali še risano serijo. In čeprav se Gašper grozno obnaša, ga imamo vseeno radi.

60% Complete (warning)

Film, posnet po knjižni uspešnici mlade avtorice Robin Wasserman, bo na sporedu v dveh delih. Osredotoča se na dogajanje v srednji šoli Haven v Kaliforniji, kjer skupina tamkajšnjih maturantov na lastni koži spoznava posledice svojih grešnih dejanj. V mestece Grace, kjer se nikoli nič ne zgodi, se je pred kratkim preselila tudi Kaia. Ker je novinka na šoli, se odloči omrežiti najbolj priljubljeno dijakinjo Harper Grace in njeno skupinico ošabnih prijateljev. Med njimi so tudi zadržana Miranda, pridna Beth in njen fant Adam, v katerega je Harper na skrivaj zaljubljena, vase zagledani Kane in Reed, ki hrepeni po slavi.

60% Complete (warning)

Tik pred podpisom pridružitvene pogodbe med dvema korporacijama Burton oznani, da mora spet na operacijo očesa. Toda tokrat operacija ni tako uspešna in Burton ostane prikovan na posteljo. Pogodbo morata zato zaključiti Nick in Jake. Medtem James izve, da so njegovega bratranca Levija v vzgojnemu zavodu, kjer prestaja kazen, hudo pretepli. James bi mu rad pomagal, toda Levi, ki se boji za svoje življenje, ni pripravljen izdati svojih napadalcev.

60% Complete (warning)

Florjan je prijazen gasilski avto, ki vedno rad priskoči na pomoč. S prijatelji Smetkom, Sladoledko, Jerico, buldožerjem Buldijem in drugimi sestavlja veselo druščino, ki se vsak dan nauči nekaj novega. Florjan je zelo radoveden, poln energije in vedno pripravljen na zabavo ter nove stvari. Ko odraste, hoče biti najboljši in najhitrejši gasilski avto na svetu.

60% Complete (warning)