SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Nuriina nekdanja sošolka ugotovi, da je Nuriia goljufala pri zaključnih izpitih, zaradi česar Nurii grozi zapor. S priredbo zgodbe jo pred zaporom reši Leonel. Monicina mama Elisa proda hčerino hišo v Chetumalu, s čimer razbesni Gonzala. Adrian in Jaime sta nominirana za oglaševalsko nagrado agencije, v kateri je zaposlena Paulina.

60% Complete (warning)

Caroline zelo uživa v pozornosti, ki ji jo namenja Maxin učitelj, slaščičar Nicolas. Po strastnem mečkanju z njim pa Caroline o svoji novi simpatiji izve nekaj, za kar bi bilo bolje, če ne bi nikoli izvedela. Nicolas namreč ni samski.

60% Complete (warning)

Gre za resnično zgodbo. Temnopolti Carl Brashear ne pozna ovir pri uresničevanju svojih sanj, saj ga povsod spremljajo očetove besede, da nikoli ne sme obupati. Pridruži se mornarici in napiše na stotine pisem, preden ugodijo njegovi prošnji in ga sprejmejo v šolo potapljanja. Tako Carl spozna izkušenega, a težavnega potapljača Billyja Sundayja, ki postane njegov častnik za urjenje. Billyju je malo mar za Carlove ambicije, zato ga žene do onemoglosti v pričakovanju, da bo obupal. A Carl ne odneha. Tega, da bi postal potapljač vojne mornarice, mu niti Billy Sunday ne more preprečiti.

60% Complete (warning)

Nadaljevanka nas popelje v leto 1963, ko se je v Združenih državah pojavilo prvo luksuzno potniško letalo Boeing 707 letalske družbe Pan American World Airways. Prvorazredno letalo seveda zahteva tudi prvorazredno posadko, ki jo vodi ošabni in karizmatični pilot Dean Lowry. Medtem za udobje pisane palete gostov skrbi glavna stevardesa Maggie s svojo ekipo bolj ali manj usposobljenih stevardes. Romance in vznemirljivih dogodivščin visoko nad oblaki ne bo manjkalo.

60% Complete (warning)

Junaške ninja želve so mutirane želve, ki živijo v kanalizaciji New Yorka, kjer jih je našel njihov učitelj in mojster Splinter in izuril v močne in neustrašne bojevnike. Leonardo, Raphael, Donatello in Michelangelo, ki so svoja imena dobili po slavnih renesančnih umetnikih, se tako s Splinterjevo pomočjo borijo proti zlu, ki v New Yorku nikoli ne miruje.

60% Complete (warning)