SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Houston Blackett je lastnik moške revije in nepoboljšljivi ženskar, ki nekega dne izve, da mu je umrla mama, s katero se ni nikoli preveč dobro razumel. Za nameček mu ta ni zapustila svojega imetja, temveč ga je po njej podedovala njena veliko mlajša ljubica Zane. Houston je nad tem naravnost zgrožen, toda Zane ne namerava kar tako izpustiti iz rok zapuščine svoje starejše ljubimke. Obenem se proti Huoustonu obrnejo tudi njegove kolegice v službi.

60% Complete (warning)

FBI mu je vse bliže, zato se Joe odloči uresničiti še svoj zadnji načrt in umoriti Claire. Njegovi podaniki so še vedno pripravljeni narediti vse, da bi mu ustregli. Emma, Joe in Jacob se z zapornico Claire zatečejo v hišo v predmestju, ostali člani kulta pa vsak s svojo nalogo odpotujejo v Havenport. Ko Ryan in FBI končno pridejo do hiše, v kateri se skrivajo Joe in ostali, je že prepozno.

60% Complete (warning)

Tik preden ga na veliko nejevoljo njegovega zlobnega brata Lokija ustoličijo na prestolu mitološkega kraljestva Asgard, mladega Thora izženejo iz kraljestva. Njegov oče Odin ga je na ta način kaznoval zaradi nespoštovanja njegove prepovedi, da začne vojno z zlobnim kraljem Laufeyjem, ki vlada zamrznjenemu nebeškemu kraljestvu. Thor tako nekega dne pade na zemljo, kjer se spoprijatelji s profesorjem Andrewsom, njegovo asistentko Jane Foster in študentko Darcy. Thorovo mitološko kladivo, ki skupaj z njim pade na zemljo, medtem postane tarča zlobnega agenta Coulsona, ki kmalu zatem Thora aretira.

60% Complete (warning)

Peter želi za otroka pripraviti poslovilni izlet, na katerega povabi tudi Evo. Za Larin izlet izve Robert, ampak Eva mu prikrije, da gre na izlet tudi Peter. Ines išče načine, kako bi Ivana spravila ob podjetje. Dora se boji resnice o svojem očetu, Igor pa ji stoji ob strani. Martin se v Kongu zbliža s Kofijem, ki je sirota.

60% Complete (warning)