SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič

60% Complete (warning)

Ogledali si bomo še zadnji del Odvetnika z ulice. Nick kljub Burtonovemu opozorilu sprejme službo v novi odvetniški firmi. Lulu prezgodaj rodi deklico. Alvin bi rad preprečil Taliekovo usmrtitev, saj novi dokazi govorijo o tem, da je Taliek ob brutalnem napadu utrpel hude možganske poškodbe. Burton pusti službo, da bi se posvetil sinu in vnukinji. Nick in Lulu se ne moreta dogovoriti, čigav priimek bo nosila njuna hči.

60% Complete (warning)

Dom družine Freeling se nahaja v prijetni soseščini. Potem ko njihova najmlajša hčerka, Carol Anne, preko televizijskega sprejemnika vzpostavi stik z nadnaravnim, skozi zidove v hišo vstopijo skrivnostna bitja. Sprva se zdijo kot nedolžni duhovi, ki so družini v zabavo, vendar kaj kmalu se spremenijo ter pričnejo strašiti z zlobnimi drevesi in grozljivimi lutkami. Ko ugrabijo Carol Anne, se družina spopade s silami teme in groze, da bi rešila ugrabljeno deklico.

60% Complete (warning)

Martin se dobi z Lolo, ki ji kupi nov avto, zaradi tega pa si kasneje na glavo nakoplje davčnega inšpektorja. Čarna se zbudi v popolnoma razmetanem stanovanju, v katerega so vdrli vlomilci, zato se zaskrbljeni Martin odloči v hiši vzpostaviti varnostni video nadzor. Klara nadaljuje s terapijami, medtem ko bolničarke komentirajo govorice, da ne bo nikoli več hodila. Ko sreča Emila, ga povabi, naj se preseli k njej domov, saj bo tam imel boljše pogoje za življenje. Zorka začne izsiljevati Martina.

60% Complete (warning)