SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktualne novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije (z izjemo licenčnih vsebin, kot so BigBrother, MasterChef, Slovenija ima talent, Znan obraz ima svoj glas, ipd.). Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


ZARADI OMEJENIH PRAVIC PREDVAJANJA TUJIH VSEBIN NA TERITORIJU SLOVENIJE DO TUJE PRODUKCIJE IZVEN MEJA SLOVENIJE NI MOGOČE DOSTOPATI. PRAV TAKO IZVEN TERITORIJA SLOVENIJE NI MOGOČE SPREMLJATI TELEVIZIJE V ŽIVO IN S ČASOVNIM ZAMIKOM.


Fidel obvesti Pedra, da je v Osvaldovi sobi našel kladivo in manjkajoče vijake lestenca, ki je skoraj padel na njiju s Fiorello. Je res imel Osvaldo prste vmes? Sonia prosi Pedra, naj ji oprosti za laži iz preteklosti. Gael preseneti Gianno s serenado, toda njeno stanje se nenadoma poslabša in dekle omedli v njegovem naročju. Vittorio Fiorelli preda očetovo pismo, v katerem ji prizna, da je bila posvojena.

60% Complete (warning)

Paul Harley svoji ljubici Larisi pripravi presenečenje. Zaveže ji oči in jo odpelje v garažo, kjer jo potem ubije. Ko na obali najdejo žensko truplo, komisar Brooks Stottlemeyerju naloži preiskavo. Stottlemeyer seveda takoj poišče Monkovo pomoč. Toda tokrat ga Monk med preiskavo pošteno polomi, ko pomotoma z računalnika zbriše večletne forenzične podatke. Brooks ga zato takoj odpusti.

60% Complete (warning)

Evan Danielson je uspešen poslovnež, ki nekega dne dobi novega kolega, ki pa kmalu postane njegov največji tekmec. Šarmanten in zgovoren Johnny Whitefeather hitro očara svoje nove nadrejene in Danielson se počuti ogroženega. Ko odkrije, da je njegova hčerka jasnovidna in lahko s pomočjo svojih nevidnih prijateljic napove tudi njegovo poslovno prihodnost, se odloči, da bo to izkoristil v svoj prid. To pa ima seveda tudi svojo ceno. Evan, ki nikoli ni imel veliko časa za svojo hčerko, mora zdaj z njo preživljati čedalje več časa.

60% Complete (warning)

Nick z novo sodelavko Lulu Archer zagovarja Ahmada Hassana, poslovneža s Srednjega vzhoda. Tožijo ga, ker je napadel srednješolca Perryja Hudsona, ki se je znesel nad njegovo restavracijo. Nick bi se rad pogodil izven sodišča, Lulu pa hoče doseči kazen za Perryja. Medtem Larry Hines zapušča firmo Nickovega očeta. Pridružil se bo konkurenčni firmi, Nicku in Jakeu pa ponudi, da gresta z njim.

60% Complete (warning)

Jutro pred zadnjo ligaško tekmo Nepremagljivi ugrabijo Rica in ga zaprejo v kletno pralnico v blokovskem naselju. Če ga želijo člani moštva Vražja nogometna druščina dobiti nazaj, se morajo z debelim Mihijem in ostalimi člani Nepremagljivih pomeriti v nevarni kolesarski dirki in zmagati. Seveda pa nameravajo debeli Mihi in njegovi huligani narediti vse, da se to ne bi zgodilo. Medtem pa se čas začetka nogometne tekme nezadržno bliža.

60% Complete (warning)