SPREMLJAJTE SVOJE PRILJUBLJENE VSEBINE TUDI V TUJINI!

Vsi, ki delate, potujete ali dopustujete izven meja Slovenije, lahko na VOYO še zmeraj spremljate aktulane novice v naših dnevno-informativnih oddajah. Prav tako ne boste zamudili novih delov serij, oddaj in šovov domače produkcije. Informativne oddaje in domača produkcija so na voljo v videoteki IZBERI+POGLEJ za najmanj 30 dni nazaj.


Zaradi omejenih pravic predvajanja tujih vsebin na teritorij Slovenije, do tuje produkcije izven meja Slovenije ni možno dostopati.


Film je posnet po literarni predlogi Ivana Tavčarja. Janez je že nekoliko starejši odvetnik, ki se je naveličal mestnega življenja. Za nekaj tednov se odpravi k svojemu sorodniku na deželo. Takoj se navduši nad kmečkim življenjem, še posebej, ko spozna mlado Meto, sorodnikovo hčerko. Z Meto se zaljubita, a Janez se mora vrniti v mesto, kjer ga čaka delo. Toda Mete ne more pozabiti.

60% Complete (warning)

Anna Foltyn, hčerka znanega dunajskega odvetnika, umre zaradi prevelikega odmerka heroina. Policisti najprej sumijo, da gre za samomor, vendar dr. Graf odkrije dokaze, ki kažejo na nelogičnosti v njenem primeru. Moser je prepričan, da gre za umor, zato skupaj z Rexom začneta iskati dokaze za podkrepitev njune teorije. Odkrijeta, da je dekle imelo precej temačno preteklost, za katero ni vedel nihče.

60% Complete (warning)

Pastirci so posneti po literarni predlogi Franceta Bevka. Film govori o hribovskih pastirjih, ki med vsakodnevno pašo ovac doživljajo radosti in tegobe odraščanja: prve ljubezni, sanjarjenja o oddaljenih svetovih. Obenem se soočajo z mnogimi težavami. Blaže se ujame v past za lisice, Terezka pa povzroči spor med Lenartom in Ferjančem. Lenart med kopanjem ostane brez hlač, zato Ferjanču nareže vrv na gugalnici nad prepadom. Bo njegova otroška maščevalnost usodna?

60% Complete (warning)

Miles, Charlie in Aaron so na poti v Filadelfijo. S seboj imajo tudi nezavestno Noro. Njena rana je v čedalje hujšem stanju in nujno potrebuje zdravstveno pomoč. Da bi Nori ponudil potrebno pomoč, se Miles odloči ustaviti pri bivšem partnerju, ki živi na zastraženi posesti, in njegovemu prijatelju Drexlu, ki preprodaja heroin in uživa v mentalnih igricah. Nori ponudi pomoč, ki jo potrebuje, v zameno pa Drexel zahteva, da Charlie umori soseda O'Hallorana, ki požiga njegov pridelek maka.

60% Complete (warning)

Osirotelo punčko Heidi pošljejo visoko v švicarske gore k njenemu čemernemu dedku, ki ga ni še nikoli prej srečala. Sprva se starec in navihana deklica ne ujameta ravno najbolje, vendar se počasi privadita eden na drugega. Dedek pouči Heidi o gorskem načinu življenja, o rastlinah, kako se dela sir ter skrbi za živali. Dekle z gora se spoprijatelji z dečkom Petrom, s katerim skupaj hodita na pašo, in kmalu dokaže, da ni od muh!

60% Complete (warning)