Nedelja, 10. marec, v živo ob 3.30 zjutraj na Kanalu A in VOYO!

Nastavite si budilko! Ne zamudite napetega dvoboja v noči s sobote na nedeljo, 10. marca, ob 3.30 zjutraj v živo na Kanalu A in VOYO (na VOYO bo objavljen tudi posnetek dvoboja).

Dejan ZavecSlovenski boksarski šampion Dejan Zavec bo še drugič v karieri boksal v Združenih državah Amerike. Prvi dvoboj onkraj velike luže, bilo je to septembra 2011, je zaradi poškodbe očesa v 5. rundi moral predati Andreju Bertu, ki je takrat v Biloxiju našemu šampionu odvzel naslova svetovnega prvaka po verziji IBF.

Dejan ZavecZavec se bo tokrat v Brooklynu v velterski kategoriji po verziji WBO v ringu pomeril proti 13 let mlajšemu boksarju Keithu Thurmanu, ki v svoji karieri še ne pozna poraza. 24-letni Američan, ki velja za velikega talenta, ima na svojem računu 19 zmag, od tega jih je kar 18 vknjižil s predčasnim koncem z nokavtom.

Dejan ZavecŽe zdaj pa si lahko ogledate bogato ponudbo preteklih boksarskih spektaklov! Ponujamo vam kar 15 odličnih borb bratov Kličko in drugih boksarskih velikanov. Vse dvoboje najdeš tukaj.
 

 

Pridružite se nam še na uradni Facebook strani: