Velikost pisave
Komentiraj Tiskaj

Doma v Afriki

Začuti čarobno moč Afrike!

Barbara Bizovičar, mati slavnega slovenskega igralca nas bo s svojim dokumentarnim portretom popeljala po čudovitih poteh afriške dežele!

Doma v Afriki

Film je dokumentarni portret Slovenke, ki se je v svojih zrelih letih odločila obrniti življenje na glavo. Barbara Bizovičar, upokojenka, mati, babica in prababica, ki do prvega potovanja v Gano ni bila dlje od Dalmacije, se je pred osmimi leti povsem nepričakovano zaljubila v to eksotično deželo in tam tudi ostala. Čarobno moč Afrike, ki je vlila pogum tako presenetljivi odločitvi, boste odkrili le z odhodom tja, začutili pa jo boste že v filmu.

 

Pridružite se nam še na uradni Facebook strani:

 

 

Oceni članek

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ocena članka: 5,0
3 glasovi

Prenesi v

Pošlji prijatelju

Komentarjev: 4
 
Let it be ... 02.04.2014 00:49:52
Madonca, ta dokumentarec je tako lep, da bi z veseljem še sam tam živel, pomagal ostalim in užival v popolnem miru. Sicer mi je Afrika zelo lep kontinent, še posebej tam, kjer je vse zeleno, gozd, itd. Gospa Barbara, vrhunski dokumentarec. Toliko TV oddaj in dokumentarcev sem pogledal, o Gani veliko slišal, ampak največ sem izvedel prav v tem dokumentarcu. Mimo grede, če bi kdaj načrtoval kakšen izlet po Gani, se bi dalo tam prespati, in kako priti v stik z gospo Barbaro?
 
nevada99 05.11.2013 08:13:17
BRAVO BARBARA... PRIDEVA....
Tatjana E. 29.09.2012 23:41:49
Čudovito...naj vam zdravje še dolgo služi ga.Barbara ,..čestitke,da vse to zmorete...lep pozdrav tja v vaš raj...<3
 
Marla14 09.09.2012 21:34:48
Čudovito, Barbara!! Zelo sem ganjena in vesela, da obstajajo taki ljudje kot ste vi. Nikar se ne vrnite v Slovenijo. V Gani vas ljudje bolj potrebujejo!! Želim vam še vrsto zdravih in uspešnih let!
Več komentarjev