Bitka za najbolj popularno gostilno se je začela! Tekmovalci so se vselili v hišo, v njej bodo bivali naslednjih 10 tednov in poskušali dokazati, zakaj si prav oni zaslužijo novo življenjsko priložnost. 24 ur na dan jih lahko v živo spremljate na gostilna.voyo.si!

1. oddaja v Živo - 5
Voditeljici šova Lili Žagar bodo družbo delali trije komentatorji ... (Foto: Miro Majcen)

Prvi slovenski resničnostni šov se je začel v velikem slogu. Ponedeljkove oddaje bodo potekale v živo iz impresivnega studia, ki se ga je domislil idejni scenograf in režiser oddaje Marjan Kučej. V njem bo postavna voditeljica šova Lili Žagar gostila tri komentatorje, ki bodo stalni gostje ponedeljkovih oddaj. Znova nam bo družbo delala Angelca Likovič, odlična kuharica brez dlake na jeziku. Druga ženska na komentatorskih stolčkih bo poduhovljena nutricistka Savina Atai, avtorica uspešnice Zamenjam razsvetljenje za hiter vibrator. Tretji je izkušeni gostinec, eden od finalistov prve sezone resničnostne uspešnice Bar, Mišo Stevanović.

1. oddaja v živo - 2
... ki že kar na začetku menijo, da bo boj zanimiv. (Foto: Miro Majcen)

Resničnostni šov Gostilna išče šefa bo tudi v vas prebudil apetit, zato si čim prej zagotovite svoj sedež v studiu!

Vse oči bodo odslej uprte v 12 tekmovalcev, ki so se podali v boj za mesto šefa najbolj popularne gostilne pri nas. Kar 10 tednov bodo skupaj živeli in vodili gostilno, se dokazovali v zahtevnem delu v gostinstvu, se spopadali s težkimi tedenskimi izzivi in vsak teden trepetali za svojo usodo na napetih nominacijah, dva izmed njih pa pozneje še na vročih stolih. Borba za novo življenjsko priložnost bo potekala hkrati z borbo za vaše glasove, saj boste prav vi odločali o tem, kdo naj ostane v igri in kdo naj se poslovi – vse dokler ne dobimo zmagovalca.

1. oddaja v živo - 17
V studiu je bilo vroče že v prvi oddaji. (Foto: Miro Majcen)

Končno ste spoznali tekmovalce!

V studiu se je Lili prva pridružila čokoladna bombica Teja Perjet, ki so jo v oddajo pospremili člani njene družine in fant. Skromna 29-letnica je povedala, da je zadnji teden pred vstopom v šov kljub bolezni veliko kuhala in pekla. V življenju jo veseli veliko stvari, njena velika želja pa je že zelo dolgo časa lastna gostilna.

1. oddaja v živo - 3
Teja Perjet (Foto: Miro Majcen)

Naslednji se je Lili pridružil miren Jani Jugovič, ki misli, da je žensko najlažje osvojiti z dobro večerjo. V življenju vedno išče  nove izzive in napredke. Kuhanje je zanj užitek in improvizacija hkrati. Z nasmeškom je voditeljici povedal, da zna biti včasih tudi zoprn, v kuhinji pa ga najbolj razjezita nered in nedisciplina.

Tretja kandidatka je bila Špela Debevc, ki jo je v šov prijavil fant Boštjan. Strast do kuhanja čuti že od malih nog in prav zaradi tega se lahko pohvali z mnogimi dosežki. Njena zanimivost je, da je na začetku svojih kuharskih podvigov celo vračala napitnine.

1. oddaja v živo - 14
Jani Jugovič, Teja Perjet, Špela Debevc in Lili Žagar (Foto: Miro Majcen)

Na Lilijino vprašanje, kakšni se jim zdijo tekmovalci, so imeli vsi komentatorji enako mnenje, da bo boj trd in zanimiv.

22-letni trdoživ Rok Tratnik se Lili zdi kar malce preresen za svoja leta, saj je resen podjetnik. Pove, da je v življenju že veliko izkusil, zato je tak, kot je. Pove, da že od 14. leta išče nekaj svojega in ta šov se mu zdi idealna priložnost, da uresniči svoje sanje.

1. oddaja v živo - 7
Tekmovalca Rok Tratnik in Meri Kavčič (Foto: Miro Majcen)

Lili je predstavila naslednjo kandidatko, ki zase pravi, da je divja in zapeljiva mačka – Meri Kavčič. Pove, da nikoli ni zares kuhala, a meni, da se bo s svojo iznajdljivostjo postavila ob bok ostalim tekmovalcem.

Visokorasla košarkarica Simona Šifrar Tavželj je v studio prišepala zaradi nezgode z avtomobilom. Pove, da se je bila zaradi življenjskih razmer prisiljena odpovedati svojim sanjam. Meni, da poskusiti ni greh, zato se je odločila za vstop v ta šov.

1. oddaja v živo - 9
Simona Šifrar Tavželj (Foto: Miro Majcen)
Gostilna pri šefu bo odprta za vse, in sicer od petka 19. 10. 2012, ko se bo odvijala tudi uradna otvoritev.

Zoran Predanović je Lili v studiu pozdravil kar s poljubčki. V kratkem klepetu je povedal, da se je v življenju vedno znašel in prav zaradi tega ima danes lepo življenje. Njegova specialiteta so jastogi na vse mogoče načine.

1. oddaja v živo - 8
Zoran Predanović prizna, da so njegova specialiteta jastogi na vse načine. (Foto: Miro Majcen)

Naslednji kandidat  je bil mlad in podjeten Andrej Murko, ki meni, da so jajčka prevečkrat zanemarjena jed. Misli, da je dovolj zrel, da bi lahko vodil gostilno.

1. oddaja v živo - 5
Da so jajčka velikokrat neizkoriščena jed, pove Andrej Murko. (Foto: Miro Majcen)

Zvesta Petra Polanec je ljubiteljska kuharica, ki jo je življenje v zadnjih dveh letih veliko preizkušalo. Zdaj je zanjo na prvem mestu šov.

1. oddaja v živo - 9
Petra Polanec prizna, da ji v življenju ni bilo lahko. (Foto: Miro Majcen)


Branko Grah je razložil, da ga je kljub zdravstveni izobrazbi od vedno vleklo v kuhinjo, njegova specialiteta pa je "royal steak". Ena od njegovih kuharskih prigod je tudi  ta, da je skoraj zažgal samega sebe.

1. oddaja v živo - 2
Branko Grah je Lili opisal svojo izkušnjo z ognjem. (Foto: Miro Majcen)

Najmlajša tekmovalka v šovu Gostilna išče šefa je sončna 21-letna Tinca Vomer. Poudarila je, da rada izkoristi vsako gostinsko priložnost, saj si s tem nabira dragocene izkušnje.

1. oddaja v živo - 4
Tinca Vomer rada izkoristi vse gostinske priložnosti. (Foto: Miro Majcen)

Še zadnji kandidat, ki se je pridružil Lili v studiu, je bil Luka Radovanovič, ki zase pravi, da je zvit kot lisica. Razodel je, da je nagle jeze in da zato krožniki hitro letijo po kuhinji. Kljub vsemu ima veliko izkušenj v gostinstvu in kuharstvu. V šov prihaja z veliko željo po zmagi.

1. oddaja v živo - 8
Luka je opozoril, da je hitre jeze. (Foto: Miro Majcen)

Vsi tekmovalci so se naposled vselili v hišo, ki bo kar 10 tednov njihov drugi dom. Vsak od njih bo po svojih najboljših močeh skušal dokazati, zakaj si najbolj zasluži gostilno.

V studio je prišel tudi šef Bine Volčič

Končno se je na prizorišču prikazal tudi Bine Volčič, ki so ga gledalci pospremili z velikim aplavzom. Lili je povedal, da s tekmovalci ne bo prizanesljiv, zahteval bo red, disciplino in strokovnost. Razkril je, da se bodo v gostilni kuhale popolnoma nove in še nevidene jedi, tako da bo vsak gost lahko poskusil nekaj povsem novega.

1. oddaja v živo - 6
Bine je povedal, da bo do tekmovalcev neprizanesljiv. (Foto: Miro Majcen)

Bine je še dodal, da bo jutrišnji dan spoznavni za vse, saj se mu bodo vsi tekmovalci morali predstaviti s svojo jedjo.

Šov boste lahko spremljali 24 ur na dan vsak dan

Oddaje Gostilna išče šefa bodo na sporedu vsak dan, z izjemo torka. Za vse s še večjim apetitom pa sta prava naslova dodatni program paketa POP NON STOP in spletna stran gostilna.voyo.si. Na slednji boste lahko dogajanje v Gostilni pri šefu in v hiši, v kateri bodo tekmovalci preživljali dela proste urice, spremljali 24 ur na dan v živo prek več kot 30 različnih kamer. Če boste kakšen dogodek zamudili, pa pozneje na gostilna.voyo.si zagotovo najdete videovsebino.

Gostilna pri šefu - 7
Dogajanje v Gostilni pri šefu in v hiši, v kateri bodo živeli tekmovalci, že lahko spremljate prek več kot 30 kamer. (Foto: Miro Majcen)

Spremljaj šov Gostilna išče šefa tudi na Facebooku: