Uporniki Mia, Miguel, Roberta, Diego, Lupita in Juan te vabijo, da se jim pridružiš v mladinski telenoveli, polni ljubezenskih zapletov, prijateljstva in strasti do glasbe. Oglej si celotno 1. sezono!

Spremljajte dogajanje na elitni srednji šoli, ki jo obiskujejo najstniki iz premožnih družin. Šola ima tudi program za revne dijake, ki so si s svojimi talenti prislužili štipendijo, čemur pa mnogi bogataši nasprotujejo. Med učenci so tudi Mia, Miguel, Diego in Roberta, ki so si zelo različni, a jih druži ljubezen do glasbe. Čakajo jih nova prijateljstva in ljubezni, ki jih bodo oblikovale za vse življenje.

Uporniki Mia, Miguel, Roberta, Diego, Lupita in Juan te vabijo, da se jim pridružiš v mladinski telenoveli, polni ljubezenskih zapletov, prijateljstva in strasti do glasbe. Oglej si celotno 1. sezono!Spremljajte dogajanje na elitni srednji šoli, ki jo obiskujejo najstniki iz premožnih družin. Šola ima tudi program za revne dijake, ki so si s svojimi talenti prislužili štipendijo, čemur pa mnogi bogataši nasprotujejo. Med učenci so tudi Mia, Miguel, Diego in Roberta, ki so si zelo različni, a jih druži ljubezen do glasbe. Čakajo jih nova prijateljstva in ljubezni, ki jih bodo oblikovale za vse življenje.