IZBERI + POGLEJ

Šov, poln petja in smeha. Šov naštirih kolesih. Pripravite se, da vas odpelje! V zabavnem glasbenem formatu bo voditelj Lado Bizovičar v avtomobilu gostil znanega Slovenca ali Slovenko, ga postavil pred kopico nerodnih vprašanj, med vožnjo pa z njim zapel karaoke. To bodo pesmi, ki jih zvezdniški sopotnik obožuje ali pa niti najmanj ne mara. Pripnite pasove, zvezdniške glasilke so že ogrete!


Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Avto karaoke Siddharta, 2. oddaja

Avto karaoke - 2. oddaja
  • Sekcija: Oddaja
  • Žanr: Komedija
  • Video dostopen še: 217 dni

V oddaji na štirih kolesih k Ladu prisedejo člani skupine Siddharta, Tomi, Boštjan in Primož. Poleg petja, karaok in Ladovih zvezdavih vprašanj pa se jim na vozeči preizkušnji dogaja marsikaj. Ustavijo jih policisti, Tomi in Lado v mimoidečemu prepoznata srednješolskega ravnatelja in seveda se spet ustavijo, da o lakiranju nohtov med vožnjo sploh ne govorimo.

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Avto karaoke Mi2, 1. oddaja

Avto karaoke-1.oddaja
  • Sekcija: Oddaja
  • Žanr: Komedija
  • Video dostopen še: 217 dni

Avto karaoke je glasbeni format, ki bo postregel s šovom na svojevrsten, gotovo pa zabaven način. Imamo avto, voditelja Lada Bizovičarja in znanega Slovenca ali Slovenko, ki se bo v zameno za prevoz z Ladom šel karaoke. To bodo pesmi, ki jih zvezdniški sopotnik obožuje ali pa tudi ne, pesmi mu ležijo ali pa tudi ne, treba jih bo zapeti! Kot pa poznamo Bizovičarja, se bo sopotnik znašel tudi pred kopico nerodnih vprašanj. Le kdo bo tako pogumen, da se bo z Ladom usedel v avto in zapel karaoke?