IZBERI + POGLEJ


Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Ljubezen po domače II. 2. oddaja

Ljubezen po domače II.
  • Sekcija: Oddaja
  • Žanr: Resničnostni šov
  • Video dostopen še: 288 dni

Peterica podeželskih junakov z največ ljubezenske pošte je na prvo srečanje povabila tiste, ki so jih najbolj očarali s svojimi pismi. Hitri zmenki se odvijajo v cvetočem gaju, kjer pride marsikaj na dan. Prižigajo se prve ljubezenske iskrice, pojavljajo se prvi metuljčki, pa tudi prva razočaranja. Za nekatere so hitri zmenki zadetek v polno, drugim pa prinašajo še več dilem. Na koncu mora vsak sprejeti težko odločitev in se od nekaterih deklet oziroma fantov kljub temu, da so se trudili pustiti čim boljši vtis, posloviti. A tudi za tiste, ki ostajajo, preizkušnja še ni končana.

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Ljubezen po domače II. 1. oddaja

Ljubezen po domače II. - 1. oddaja
  • Sekcija: Oddaja
  • Žanr: Resničnostni šov
  • Video dostopen še: 288 dni

Ljubezen po domače je tu z novo sezono in novimi junaki, da na podeželju spodbudi nove ljubezni. Že pred kratkim je voditeljica Tanja Postružnik Koren predstavila osem hrepenečih src slovenskega podeželja, ki so se odprla pred celotno Slovenijo. Iskrena izpoved sedmih fantov in enega dekleta se je obrestovala kot najboljša letina in vsi na svojih kmetijah nestrpno pričakujejo Tanjo s kupico ljubezenske pošte. Ker pa bodo v oddaji ljubezen lahko iskali samo tisti, ki bodo prejeli največ pisem, so nekateri razočarani, peterica pa se neizmerno veseli enkratne priložnosti, da v svoje življenje končno privabi pravo ljubezen.

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Ljubezen po domače II. Predstavitvena oddaja

Ljubezen po domače II. - predstavitvena oddaja
  • Sekcija: Oddaja
  • Žanr: Resničnostni šov
  • Video dostopen še: 288 dni

Da je ljubezensko seme, posajeno na rodnih tleh oddaje Ljubezen po domače, bogato obrodilo, priča najbolj zaljubljen parček naše podeželske romance, saj mu čedalje glasneje pozvanjajo poročni zvonovi. Najboljša ljubezenska mešetarka, voditeljica Tanja Postružnik Koren, pa se že odpravlja na novo ljubezensko misijo. Obiskala bo osem hrepenečih src slovenskega podeželja, ki bodo iz rokavov stresli svoje največje ase ter vsak na svoj način oddali ljubezenski signal tistim, ki bodo skupaj z njimi postali del romantične zgodbe. Bi se šli ljubezen po domače malo drugače?