IZBERI + POGLEJ

Osmerica znanih Slovencev se bo tudi to pomlad vsako nedeljo prelevila v priznane pevke in pevce ter tako poskrbela za zabavo in smeh. Tudi v tretji sezoni bodo znani nastopali v dobrodelne namene – za Mlade upe.

Priljubljen šov Znan obraz ima svoj glas je zopet z nami. Tokrat se bodo v domače in tuje zvezdnike vsako nedeljo prelevili Ani Frece, Ines Erbus, Mišo Kontrec, Renata Mohorič, Samuel Lucas, Tilen Artač, Jana Šušteršič in Nejc Lombardo. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali v celoti osvojiti. V oddaji ne bo izpadanj, ampak bo potekal sistem točkovanja, ki bo na koncu določil zmagovalca.

Tretja sezona prinaša za tekmovalce in gledalce novost – Jokerja. Vsak od tekmovalcev bo imel enkrat v celi sezoni oddaje možnost, da izkoristi jokerja. To pomeni, da se naslednjič v lik z rulete ne preobrazi on, ampak njegov slavni prijatelj, ki zanj zbira tudi točke. Kdo bo ta slavni prijatelj, bo ostala skrivnost do nastopa in zabavno bo ugibati, kdo se skriva pod znanim obrazom na odru. Gledalci bodo med tednom dobili namige, ampak uganka bo rešena šele na odru oddaje Znan obraz ima svoj glas.

Ines Erbus kot Marjetka Vovk 17.04.2016

ines_final
  • Video dostopen še: 99 dni

7. oddaja