IZBERI + POGLEJ

Nova slovenska humoristična serija Takle mamo je posneta po predlogi televizijske uspešnice Scenes de Menages. Trije pari različnih generacij se znajdejo pred novimi življenjskimi izzivi. Spremljaj, kako se bodo upokojenca Marija (Marijana Brecelj) in Štefan (Andrej Nahtigal), par srednjih let Darja (Bernarda Oman) in Tomaž (Branko Šturbej) ter mlad par Nika (Tina Potočnik) in Matic (Blaž Setnikar) spoprijemali z izzivi, ki jim jih predstavlja skupno življenje.


Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Takle mamo 5. del

Takle mamo - 5. del
 • Sekcija: Serija
 • Žanr: Komedija
 • Video dostopen še: 3230 dni

Tomaž je zaskrbljen, da Darji ni več privlačen, zato poskuša na vse bolj čudaške načine pridobiti njeno pozornost. Marijo zgrabi nostalgija, ko sreča staro ljubezen, Štefan pa skuša na vsak način dokazati, da ni čisto nič ljubosumen. Matic poskuša najti službo in mu tudi uspe, čeprav za zelo kratek čas, saj služba ni po njegovem okusu, kar Niko spravlja ob pamet.

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Takle mamo 4. del

Takle mamo - 4. del
 • Sekcija: Serija
 • Žanr: Komedija
 • Video dostopen še: 3230 dni

Marijin brat prihaja na obisk, kar razveseli Štefana, saj je prijetni Miško njegov najljubši Marijin brat, Marija pa Štefanove teorije, da je Miško gej, nikakor ne more sprejeti. Maticu je vse bolj dolgčas, čas zapravlja za rekreacijo, zdravo prehrano in opazovanje sosedov, v kar na silo vključi tudi Niko. Darja veliko energije vloži v to, da prek ovinkov in lažnih solz Tomažu prizna, da je razbila avto. Tomaž takoj odkrije nove plasti zgodbe, hkrati pa mu moški ponos ne da, da bi drobna opravila v hiši prepustil mojstrom in tako ta drobna opravila postanejo velika nadloga.

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Takle mamo 3. del

Takle mamo - 3. del
 • Sekcija: Serija
 • Žanr: Komedija
 • Video dostopen še: 3230 dni

Matic zgodaj zjutraj dobi pesniški navdih, ki ga podkrepi z bas kitaro. Nika ve, kaj to pomeni glede medsosedskih odnosov, ampak Matic je ne posluša. Zato pa Matica poslušajo sosedje, ki jim nov prebivalec kravžlja živce. Pri Mariji in Štefanu gre vse narobe, ko Štefanovo smrčanje in zlorabljanje kopalnice Marijo privede do tega, da Štefanu razkrije intimne podrobnosti iz njene preteklosti. Darjine sanje pa postanejo Tomaževa nočna mora, ker jih Darja ne more in noče pozabiti, v analizo pa na silo vključi nič hudega slutečega Tomaža.

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Takle mamo 2. del

Takle mamo - 2. del
 • Sekcija: Serija
 • Žanr: Komedija
 • Video dostopen še: 3230 dni

Nika in Matic imata zelo drugačen življenjski ritem. To še posebej moti Niko, saj se počuti, da je vse na njenih ramenih. Kaj šele bo, če bodo morda v stanovanju naenkrat trije? Darja poskuša Tomaža naučiti osnove gospodinjenja, hkrati pa podvomi v njegovo galantnost in moškost. Štefan namesto hrane iz trgovine domov privleče priročnik za samopomoč in iz njega izbere njemu všečne odlomke, s katerimi maltretira svojo ženo. A Marija se ne da kar tako!

Ostal si na 1h 14m
Že ogledano

Takle mamo 1. del

Takle mamo - 1. del
 • Sekcija: Serija
 • Žanr: Komedija
 • Video dostopen še: 3230 dni

Takle mamo! je gotovo najpogostejša zaključna misel treh parov različnih generacij, ki se vsak zase znajdejo pred novimi življenjskimi izzivi. Marija in Štefan sta upokojenca, ki se iz naveličanosti dostikrat skoraj pobijata, a ker se tako dobro poznata, vedno nekako na koncu najdeta skupen jezik. Darja in Tomaž sta par srednjih let, katerih sin edinec je šel na študij v tujino. Medtem ko Tomaž v novopridobljeni tišini prav uživa, ima Darja s tem veliko večje probleme. Nika in Matic pa sta mlad par, ki je šele stopil na skupno pot. Nika je dominantna in zelo disciplinirana, Matic pa je sanjač in umetniška duša. Kar je seveda povod za številne prepire. Ampak, nimaš kaj, takle mamo!