AKTIVACIJA VOYO S PROMOCIJSKO KODO

Preden aktiviraš VOYO s promocijsko kodo se moraš najprej prijaviti ali registrirati.

Dostop do VOYO vsebin je urejen.

VSTOPI

VNESI 10-mestno kodo in aktiviraj VOYOLucia na poti iz tovarne sreča Rodriga. Ta bi rad govoril z njo, toda Lucia se ga izogiba. Pridruži se jima Marcelo, ki pred Rodrigom poljubi Lucio. Magdalena se odloči ostati v Puebli, da bi bila blizu Lucie in ji pomagala, če jo bo potrebovala. Amador začne izsiljevati Rebeco, ker ni spoštovala njunega dogovora, toda Rebeca se ne zmeni zanj. Alonso se sporeče z Lucio, ki bi se rada preselila k svoji teti. Kasneje se dekle vseeno odloči ostati doma.

60% Complete (warning)

Aaron se lepega dne zbudi v svetu z električno energijo, v katerem je poročen s Priscillo, s katero živita v prelepem stanovanju, sam pa vodi svoje podjetje Pittman Digital. Medtem ko se ne more znebiti občutka, da je nekaj zelo narobe, začne srečevati njemu zelo znane obraze, med drugim tudi Charlie.

60% Complete (warning)

Temnopolti mladenič Henry Burton je velik idealist. Čeprav velja za odličnega političnega stratega, v politiki doživlja vedno nova razočaranja. Ko se guverner Jack Stanton začne potegovati za ameriškega predsednika, hoče imeti Henryja v svoji ekipi. Stanton osvaja srca ljudi, ker je sproščen in iskren in s takim pristopom na svojo stran pridobi tudi Henryja. Henry tako spozna predsednikovo osebje in njegovo ženo Susan. Težave se pojavijo, ko začne na dan prihajati Stantonova nespodobna preteklost, ki jo bo treba skriti pred radovedno javnostjo.

60% Complete (warning)

Tamsin je prepričana, da je serija skrivnostnih samomorov, ki so se zgodili pred kratkim, zgolj naključna, toda Dyson sumi, da so v tragedije vpleteni temačni faeji, zato prosi Bo za pomoč. Bo se mora tako izdajati za terapevtko Helen Gray, ki dela na kliniki, na kateri so se tik pred smrtjo zdravili vsi nedavni samomorilci. Ker ji Lauren ne želi pomagati, se Bo zateče po pomoč k dr. Palmerju. Kenzi medtem postane Haleova stilistka.

60% Complete (warning)

Maja in Vili srečata ostarelega kačjega pastirja, ki jima pove, da je nekoč zmagal na pomembni dirki. Žal se je ne more več udeležiti, saj je star in betežen, toda namesto njega se je lahko udeleži Maja. Kačji pastir privoli, da jo bo temeljito pripravil na dirko, ki se je Maja na moč veseli.

60% Complete (warning)

Ne zamudi ničesar! Svoje najljubše TV-programe POP TV, Kanal A, BRIO, KINO in OTO lahko v živo kjerkoli in kadarkoli spremljaš 24 ur na dan in s časovnim zamikom za kar 7 dni nazaj.
Bodi sam gospodar svojega časa.

Z 1 NAROČNINO NA VSEH NAPRAVAH

Z eno naročnino lahko do svojih priljubljenih vsebin dostopaš na vseh napravah – Spletna televizija v živo in s časovnim zamikom je na voljo na računalnikih, spletna videoteka pa tudi v VOYO aplikaciji na pametnih telefonih (iOS, android, windows phone), tablicah (iOS, android) in pametnih televizorjih (LG, Philips, Samsung). Pospešeno pripravljamo nadgradnjo teh aplikacij, da bodo v kratkem omogočale tudi spremljanje televizije v živo in z zamikom.

Uporaba je preprosta, za pomoč pokliči 080 44 44.