Znamenita gostilna je ponovno odprla svoja vrata! Pod kuharsko taktirko šefa, mentorja, učitelja in najstrožjega kritika Bineta Volčiča so vanjo vstopili novi tekmovalci, ki bodo na svoji koži izkusili, kako voditi profesionalno kuhinjo na visokem nivoju, kjer je potrebno vsak dan postreči do 120 gostov, željnih izbranih izvrstnih okusov. Pred nami so novi recepti, nove kreacije, novi tekmovalci in nov kuharski dril z najvišjo denarno nagrado doslej – 100.000 eur.

60% Complete (warning)

Freddie Manning in njegov prijatelj Junior, ki delata kot deratizatorja oziroma zatiralca mrčesa in škodljivcev, se neke noči zapleteta v mafijski obračun, zaradi česar nazadnje zloglasnemu mafijcu Toshibi in njegovi hčerki Han dolgujeta deset tisoč dolarjev. Če svojega dolga ne bosta izplačala v sedmih dneh, ju bodo Toshibovi pajdaši ubili, zato morata Freddie in Junior čim prej priti do denarja. Priložnost se jima pokaže, ko ju v bližnji cerkvi iz katere naj bi odpravila mrčes, zamenjajo za nadomestna duhovnika.

60% Complete (warning)

Temnopolti mladenič Henry Burton je velik idealist. Čeprav velja za odličnega političnega stratega, v politiki doživlja vedno nova razočaranja. Ko se guverner Jack Stanton začne potegovati za ameriškega predsednika, hoče imeti Henryja v svoji ekipi. Stanton osvaja srca ljudi, ker je sproščen in iskren in s takim pristopom na svojo stran pridobi tudi Henryja. Henry tako spozna predsednikovo osebje in njegovo ženo Susan. Težave se pojavijo, ko začne na dan prihajati Stantonova nespodobna preteklost, ki jo bo treba skriti pred radovedno javnostjo.

60% Complete (warning)

Nikol naredi vse, da bi rešila Mateja, za katerega ne more verjeti, da je res tako neizkušen v vodi, da bi se utopil. Očitno do njega še vedno goji čustva. Medtem ko jo Ognjan tolaži, se Mate vendarle prikaže, čemur ponovno sledi prepir. Nikol je prepričana, da je Mate vse skupaj zrežiral, da bi se ji zopet priljubil. Medtem Ognjan ne izgublja časa in se z Nikol vedno bolj zbližuje. Vanjo se celo začenja zaljubljati. Dinko nadaljuje s hlinjenjem norosti, da bi se izognil zaporu.

60% Complete (warning)

Junaške ninja želve so mutirane želve, ki živijo v kanalizaciji New Yorka, kjer jih je našel njihov učitelj in mojster Splinter in izuril v močne in neustrašne bojevnike. Leonardo, Raphael, Donatello in Michelangelo, ki so svoja imena dobili po slavnih renesančnih umetnikih, se tako s Splinterjevo pomočjo borijo proti zlu, ki v New Yorku nikoli ne miruje.

60% Complete (warning)

Ne zamudi ničesar! Svoje najljubše TV-programe POP TV, Kanal A, BRIO, KINO in OTO lahko v živo kjerkoli in kadarkoli spremljaš 24 ur na dan in s časovnim zamikom za kar 7 dni nazaj.
Bodi sam gospodar svojega časa.

Z 1 NAROČNINO NA VSEH NAPRAVAH

Z eno naročnino lahko do svojih priljubljenih vsebin dostopaš na vseh napravah – Spletna televizija v živo in s časovnim zamikom je na voljo na računalnikih, spletna videoteka pa tudi v VOYO aplikaciji na pametnih telefonih (iOS, android, windows phone), tablicah (iOS, android) in pametnih televizorjih (LG, Philips, Samsung). Pospešeno pripravljamo nadgradnjo teh aplikacij, da bodo v kratkem omogočale tudi spremljanje televizije v živo in z zamikom.

Uporaba je preprosta, za pomoč pokliči 080 44 44.