Kulinarika

Okusi brez meja II.

Ribogojnica med dolenjskimi griči, 2. oddaja

Predvajaj od
Kulinarika

Okusi brez meja II.

Ribogojnica med dolenjskimi griči, 2. oddaja
00:00


Pri ribji hrani radi pozabimo na sladkovodne ribe, pa še tu kaj več kot rečno postrv poznajo le redki. Matevž se bo podal na Dolenjsko, kjer mu bo kuhar Robert Gregorčič predstavil rečno ribogojnico pri Kostanjevici. Tam spoznata delo v ribogojnih bazenih in predelovalnem obratu ter se srečata s sulci, jesetri in somi. Za okusen zaključek dneva poskrbi Robert, Matevž pa dobi koristne nasvete tudi o tem, kako uživati v ribji hrani in manevrirati med skritimi koščicami v mesu.

Originalni naslov
Okusi brez meja
Žanr
Kulinarika, Dokumentarec
Dostopen še
404 dni

Komentarjev: 0
Več komentarjev