Telenovela

Usodno vino

40. del

Predvajaj od
Telenovela

Usodno vino

40. del

Tibor ne želi, da bi se Matjaž pred volitvami dobival s Karin, saj to lahko škodi njegovi kampanji. Matjaž mu obljubi, da bo končal s Karin. Vendar na predvolilno srečanje sponzorjev pride tudi izzivalna Karin in nekaj pripravlja. Violeta ne želi, da bi Dora izvedela resnico. Andrej izpove Nini ljubezen. Ga ljubi tudi ona?

Originalni naslov
Usodno vino
Žanr
Telenovela, Romanca
Igralci
Inja Zalta, Klemen Janežič, Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Judita Zidar, Iztok Jereb, Jernej Kuntner, Mojca Funkl, Darja Reichman, Aljaž Jovanovič, Teja Glažar, Jan Bučar, Miha Rodman, Saša Pavlin Stošić, Ludvik Bagari, Rok Matek, Nina Ivanišin, Aljaž Tepina, Enja Grad, Matic Jamar
Dostopen še
2707 dni

Komentarjev: 3
 
ANDREJ BENEDIČIČ 12.11.2015 23:36:52
Nina pa Martin sta tako trmasta, ej. Namesto, da bi si oprostila napake in se pogovorila, se povsem nepotrebno zapleta. Moram pa priznat, da bolj držim z Martinom.
martinguccy 16.11.2015 17:05:31
pa če je itak sam reku da se ločujeta pa še lagau se je da je peter umru pa sploh ni! pa še nina je čist prav ravnala sam poročit se bi mogla z andrejom martin pa z aljo pa bi blo pa bi bla nina pa martin sam prijatla.
ANDREJ BENEDIČIČ 23.11.2015 00:52:54
Sej ljubezen ne umre kar tako. Človek velikokrat kaj reče v obupu, v afektu, pa v resnici ne misli čisto tako ... Poglej v 32. delu in 35. delu, se je Martin želel opravičiti na lep način. Ne, skupaj sta najbolj srečna Nina in Martin, samo pogovorit in oprostit bi si mogla.
Več komentarjev