Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov

07.10.2018

Predvajaj od

Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov

07.10.2018

07.10.2018

Originalni naslov
Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov
Dostopen še
234 dni

Komentarjev: 8
 
največja borba ??????... halooooo, obsedenci s krvjo in ,,,
 
Edino, kar me je razočaralo je, da jih po kepici ni dobil še sokrivec za to - Dana 'Connors d rider' White.
En komentator se mi je rahlo zameril. Po incidentu je rekel, da bi morali oba borca kaznovati ali spraviti dol. Jaz nisem videl, da bi conor naredil kar koli narobe. Medtem ko pa ja khabib fizično napadel izven ringa plus njegova ekipa sta napadla conerja v ringu. To kar so pa letele zaljivke pred borbo je pa samo za show in nič drugega, da ima folk kej od tega.
Mahaananda 08.10.2018 16:26:05
Žaljivke na temu nivoju za show???? Da imate tebi podobni kaj od tega???? Prvo kot prvo je biti bojevnik imeti spoštovanje do nasprotnika. Drugič, Conor je šel do podna z žalitvami na osebnem nivoju. Lahko je to tebi show. Vendar za nekatere je to poden od podna in svinjarija. Podlo. Sploh tistim, ki imajo v sebi vrednote bojevništva, družine in vere...... Show katerega si ti lačen, je show za ovce in predvsem za pohlepneže kot je očitno Dana White. Khabib je naredil perfekcijo. Izlet iz ri ga na koncu je kapljiva v morje v primerjavi s Conorjevo primitivnostjo. Tudi Khabibov skok čez ograjo je lahko potem zate del showa. ... brez veze res.
 
Mahaananda 07.10.2018 15:36:40
In.....za njiju ( komentatorja) je Conor car, ki je kljub svoji kontroverznosti, niskotni kontroverznosti do ostalih, dvignil mma v višave. Aja!? ..to je njun komenatar na začetku. Porazno razmišljanje, ni čudno da smo kjer smo... za njiju je bila borba (tedni) pred borbo zanimiva in super, kljub totalnemu primitivizmu McGregorja in še kaj hujšega... še enkrat, sramotna dvoličnost. To kar pione Conor nima nič skupnega s pravimi borci, katerih prva stvar je respect! Pravilno pa sta napovedala, da se bo boj nadeljeval v istem slogu, odlično ga je zaključil Khabib.
 
Mahaananda 07.10.2018 15:21:03
Domen
 
Mahaananda 07.10.2018 15:20:44
Komentatorja porazno. Kakšna dvoličnost na koncu. Odigrana neka razočaranost nad Khabibom.... ki v primerjavi z vsemi najnizkotnejšimi dejanji in žalitvami na osebnem novoju iz strani Conorja, ni skok čez ograjo Khabiba bil nič. Za njiju Conorjevo obnašanje ni nič takega in je le del igre. Sramotna dvoličnost ... Conor je dobil točno ta kar je iskal in potreboval, Khabib mu je dejansko pomagal. Držal se je obljube, da bo za vedno spremenil njegov 'obraz'. Čestitke Khabib!
Emilio 08.10.2018 22:27:22
Komentatorja sta Connorjeva dickriderja.
Več komentarjev