Akcija

Idila

Idila

Po burni in prekrokani noči s prijateljicami, se amaterski fotomodel Zina odpravi na modno fotografiranje v neokrnjeno naravo, v družbi z ambiciozno Mio, do življenja apatično Dragico in snobovskim fotografom Blitczem. Na poti do lokacije srečajo nekaj čudaških domačinov, ki jim ne posvečajo pretirane pozornosti, a kaj kmalu se to izkaže za veliko napako. Saj jih na idiličnemu travniku, ki so si ga izbrali za fotografiranje, brezobzirno napadeta domnevna lastnika travnika, Francl in Vintlr. Prestrašene in nemočne meščane odvlečeta v mračno klet, kjer se nahaja bizarna žganjekuha, ki skriva neslutene pasti za vse vpletene v dogajanje. Boj za življenje se začne.

Originalni naslov
Idila
Žanr
Akcija, Grozljivka, Triler
Režija
Tomaž Gorkič
Igralci
Nina Ivanišin, Lotos Vincenc Šparovec, Nika Rozman, Sebastian Cavazza, Damjana Černe
IMDB Ocena
6,3
Dostopen še
13 dni

Komentarjev: 20
 
Brezveze
 
Kjut, na trenutke mal površn, ampak kjut.
Hud film, vsaka čast. Zame je tole dost bolš kokr "original" Hills have eyes! Konc pa tut dober! Saj nimam nič proti prevelikemu številu nekih socialnih problematik in zakonskih dram, katerih je daleč največ v slovenski filmski industriji, samo res zapaše kakšen takšen film pogledat. Morana je tudi odličen primer kako iz naše lepe narave narediti nekaj groznega, odpuljenega! Odličen film za slovensko sceno!
 
rahlo preogabno
 
ales.kriznik 05.01.2017 18:57:51
film je zlo dobr pa govorte kar hočte
 
umazanikomar 10.10.2016 21:41:45
Sramota za slovenski film, bolš da tega niso posnel...pa kako je loh 6,3 ocena??? Vse skupaj bi bilo v pol ure stisnjeno....Katastrofa, lahko je sram te igralce k so pristali na igranje....
Bostjan Pavelec 07.05.2016 12:10:38
Grozlijivi film Idila . Nikoli ga nočem ga gledat ta film.
KATASTROFA OD FILMA!!!!
 
full dober, boljšga filma pa še ne, moja 10 dni ni spala,....ljubica ga ne mara
 
slab film
Več komentarjev